EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Son dakika / ALİBEYKÖY EPİLASYON HİZMETİNİZDE

ALİBEYKÖY EPİLASYON HİZMETİNİZDE

Randevu…

Karadolap Mh, Neşeli Sk No:22, 34170 Eyüp/İstanbul

(Alibey Hospital Yanı)

Saadet Hanım:

0507 984 81 11

WEB

http://www.alibeykoyestetik.com/

Bir kadının güzelliği yüz şeklinde değil, bir kadındaki gerçek güzellik ruhuna yansır. Gösterdiği tutkuyu sevgiyle verdiği özendir. Bir kadının güzelliği yıllar geçtikçe büyür. Güzellik yüzde değildir; güzellik kalpte bir ışıktır.

Üstelik acıyı elde etmek isteyen de yoktur, çünkü acı önemlidir, bağlantılıdır ve onu elde etmeye isteklidir, ama böylesi zamanlar acıda büyük bir haz aramak için emek ve yapmak için gerçekleşmez. En ufak bir dereceye kadar, hangimiz ondan bir fayda elde etmek dışında herhangi bir zahmetli fiziksel egzersize girişiriz? Bu, hiçbir şekilde kabul edilmemesi için geçerli değil mi?

Anlaşılması için anlatılması gereken güzel bir şeye fazla sabrım yok. Yaradan dışında bir başkası tarafından ek yoruma ihtiyaç duyuyorsa amacına ulaşıp ulaşmadığını sorgularım.

-CHARLIE CHAPLIN –

Bir kadının güzelliği büyür

Ama bütün bu doğan hata oturmakta suçlamanın zevkini, övmenin acısını anlamak için her şeyi açacağım ve o gerçeğin mucidi ve onun mimarı olduğu için söylediklerinin ta kendisi anlatacağım. mutlu hayat. Çünkü kimse hazzı hor görmez veya hor görmez, çünkü haz ondan kaçar, fakat büyük acılar, hazzı nasıl takip edeceğini bilmeyenlerden kaynaklanır.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER