EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Akaryakıta sesiz sedasız bir indirim daha geldi

Akaryakıta sesiz sedasız bir indirim daha geldi

BENZİN VE MOTORİNE bu akşam indirim gelecek mi? Benzin-Motorin fiyatlarında güncel rakamlar…

Benzin ve mazot fiyatlarında beklenen indirimler gelmeye devam ediyor. Son olarak Pazartesi gece yarısı sessiz sedasız Motorinin litre fiyatına 2.38 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Brent petrolün varil fiyatında yaşanan sert düşüşün ardından dün gece yarısından itibaren benzin ve mazota bir indirim daha yapıldı. İndirimin ardından oluşan güncel akaryakıt fiyatları araştırma konusu olmaya devam ederken vatandaşlar indirimlerin devam edip etmeyeceği konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki Benzin ve mazota kaç lira indirim geldi. Akartyakıt fiyatlarında güncel rakamlar….

 

Benzin ve mazot fiyatlarında indirim gelecek mi akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Brent petrolün 139,1 dolar seviyesini aşmasının ardından akaryakıt fiyatlarında yükseliş yaşanmıştı. Yaşanan artışın ardından Petrol İhraç eden ülkeler (OPEC) ve OPEC+ ülkeleri tarafından arzın arttırılacağı yönündeki açıklamalar ve ardından oluşan olumlu havanın ardından brent petrolün varil fiyatı 100 doların altına kadar geriledi. Pazartesi gecesi Mazota yapılan 2.38 kuruşluk indirimin ardından dün gece yarısından itibaren benzin ve motorine bir indirim daha yapıldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

MAZOT VE BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM GELDİ Mİ? 

Akaryakıtta beklenen indirim haberi geldi. İstanbul’da litresi 20 lira 39 kuruş olan benzinin litresi 1 lira 76 kuruş indirimle 18 lira 63 kuruşa indi. Dün yapılan indirimle 20 lira seviyesine inen motorin de yeni gelen 82 kuruşluk indirim sonrası 19 lira 67 kuruşa geriledi.

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre brent petrolde yaşanan gerilemenin devam etmesi durumunda yeni indirimlerin gelebileceği öğrenildi.

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER