EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / AĞAHAN AKAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AĞAHAN AKAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

AĞAHAN AKAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Eyüpsultan  Kongresi 19.11.2022 tarihinde İlçe başkanı ve yönetimini belirleyecek.

Genç yaşından beri siyaset arenasında görev alan Ağahan Akay İYİ Parti kuruluşundan beri aktif görevlerde bulundu. Bilgi ve tecrübesini Eyüpsultan’a hizmet anlayışıyla adaylığını açıklayan Akay İYİ Partiye gönül vermiş üyelerden destek istedi.

Ağahan AKAY; “Bir kere o taşın altına gövdemizi koyduk bir kez daha tüm ruhumuzla ve bedenimizle Allahın izni ile bu mübarek görevi şerefimizle yaparız. Yaklaşık 8 ay önce de açıkladığım üzere İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı kongresin de İlçe Başkanlığı adaylığım devam etmektedir. Sizler dedikodulara aldırmayın, ne dediysek o. Mazlum ve mağdur milletimin davası benim boynumun borcudur. O gün geldiğinde ve Allahın izni ile ilçe başkanı seçildikten sonra da Eyüpsultan halkı anlatacak Ağahan AKAY dinlemeye ve çözüm bulmaya devam edecektir. Benimle bu mübarek davamızın saflarında yer almak isteyen tüm kardeşlerim, abilerim ve değerli dostlarım hepinize kapım sonuna kadar açık. Allahın izni ve sizlerin teveccühü ile o tarih geldiğinde zafer mazlumların olacaktır.

Haber Alaettin Arslan

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER