EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ADEF İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

ADEF İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

 

Kıymetli hemşerilerim, kıymetli Eyüplüler, yeşilpınarlı komşularım. Siyasi partilerimizin kıymetli temsilcileri, kıymetli muhtarlarımız ve değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.

 

Bu yıl ramazan ayı boyunca ne yazık ki İsrail’in, Filistinli Müslüman kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği katliamın gölgesinde, buruk karşıladık. Onlarca Filistinli kardeşimiz şehit olurken, binlercesi de yaralandı. Bu katliamlar karşısında dünyanın tepkisizliğine oldukça üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

Görüyoruz ki, yalnızca haklı olmak yetmiyor, güçlüde olmalıyız güçlü olmalıyız ki önce vatanımızı, sonra din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin dünyadaki tüm mazlumları koruyabilmeliyiz.

 

Bunun yolu şüphesiz ilimde, bilimde sanatta ve sporda ileri giden, başarılı ve ahlaklı nesiller yetiştirmekten geçiyor. Kaliteli nesiller yetiştiremeyen milletler dünyada söz sahibi olamaz.

 

Bu nokta da, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in bir sözünü aktarmak istiyorum:

“Bütün ümidim gençliktedir”

 

Bildiğiniz gibi bugün 19 Mayıs Atatürk’ün anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Geçlere verdiği önemi çok kez ifade eden Atatürk’ün, gençlere hediye ettiği bayramımız. Bu vesileyle hepimizin bayramın kutluyorum.

 

Burada gençlerimizi de görüyorum. Gözlerindeki ışığı, vatan ve bayrak sevgisini. Siz gençlerden bir ağabeyiniz ve hemşeriniz olarak rica ediyorum. Kendinizi geliştirin, eğitimi asla bırakmayın. Eğitim yalnızca okul demek değildir. Her ne iş yapıyorsanız yapın aynı zamanda okuyun. Kendinizi geliştirin, işinizi en iyi şekilde yapın. ahlaklı ve nitelikli bireyler olun. Bayrağımızı tüm dünyada yüceltmek adına elinizden ne geliyorsa en iyisini yapın.

Tekrar Ramazan  ayımızı gençlerimizin bayramını kutluyor, hayırlı akşamlar diliyorum.

 

ADEF GENEL BAŞKANI SAİM DİKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİİSİNİN İLK GÖREVLERİ BELLİ OLDU

GRUP BAŞKAN VEKİLİ Yılmaz Turan GRUP SÖZCÜSÜ Ali Öztürk BAŞKANLIK DİVANI Meclis 1. Başkan Vekili …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER