EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ADEF GENÇLİĞE SAHİP ÇIKIYOR

ADEF GENÇLİĞE SAHİP ÇIKIYOR

ADEF ve Taksim Okulları arasında imzalanan sözleşme gereği ADEF referansıyla başvuru yapan öğrencilere  % 30 indirim yapılacak.

ADEF Genel başkanı Saim DİKEN, bizler geleceğin aynası olacak gençlerimize daha iyi eğitim verecek bir kurumla anlaşarak gençliğe yeni bir yol açıyoruz.

Bakınız Mustafa Kemal Atatürk, Bursa’da 1933 yılında gençlerle yaptığı sohbette, “Yorulsanız da, durmayacaksınız” derken, dünün, bugünün ve geleceğin genç nesillerine şöyle öğütte bulunuyordu:

“Siz genç arkadaşlar, yorulmadan beni takibe ahdetmişsiniz. İşte ben bu sözden çok duygulandım. Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz. Fakat arkadaşlar, yorulmamak ne demek? Elbette yorulacaksınız. Benim sizden istediğim şey yorulmamak değil, yorulduğunuz zaman dahi durmadan yürümek, yorulduğunuz dakikada dinlenmeden beni takip etmektir. Yorgunluk, her insan için tabii bir halettir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.

Bizler yorulmadan, yılmadan çalışmaya ve hedeflerimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER