EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / ADALET PARTİSİ YENİDEN DOĞUYOR

ADALET PARTİSİ YENİDEN DOĞUYOR

Adalet partisi yeniden doğuyor

Adım adım geliyorlar..

ADALET Yeniden doğuyor..

ADALET PARTİSİ İL BAŞKANLIĞINA ATANDI..

Türk siyasi tarihinin geçmişinde büyük hizmetlere imza atan Adalet Partisi Türkiye genelinde yeniden yükselişe geçerek adım adım geliyorlar. Bu Adalet siyasette başka bir ADALET olacak.. Genel başkanlığını Prof Dr. Vecdet Öz’ün yaptığı Adalet Partisinin İstanbul il başkanlığına genç, dinamik ve tecrübeli hemşerimiz Yüksek mimar Sedat Gür atanarak İstanbul genelinde yeni bir şahlanışa geçti.

9 Ekim 2015 tarihinde Prof. Dr. Vecdet Öz ve arkadaşları tarafından ilk logosuna çok benzer bir logoyla yeniden kurulan Adalet Partisi Türk siyasetinde yeni bir hamleye ve dirilişe geçmeye hazırlanıyor. İstanbul İl başkanlığı ve bir çok ilçelerinde yenilenme kararı alan partinin İl başkanlığına yapılan yeni bir atama ile kısa süre içersinde siyasetteki en önemli yerini almak için bütün projeler yapılmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul il başkanlığı görevinden alınan Ömer Yıldırım’ın yerine aslen Trabzon’lu olan Kağıthane’li iş adamı Yüksek mimar Sedat Gür atanarak resmen görevine başladı.1973 Trabzon Maçka doğumlu olan Sedat Gür, ilk ve orta eğitimini Trabzon’da, Liseyi İstanbul’da bitirmiştir. İstanbul’da eğitimine devam eden Gür, hem mimarlık, ve hem de iç mimarlık fakültesini bitirerek, Marmara Üniversitesi iş sağlığı bölümünde yüksek lisansını tamamlayarak, iş sağlığı güvenlik uzmanı olmayı hak kazandı. Halen İstanbul Kağıthane’de kendisine ait mimarlık bürosu olan başkan Sedat Gür, aynı zamanda Üniversitede öğretim görevlisi olarak da görevini sürdürmektedir.

Adalet Partisinin İstanbul il başkanlığı görevine atanan Sedat Gür, eğitim ve iş dünyasındaki başarılarına siyasette de büyük atılımlara imza atacağını belirterek, Parti genel başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz ve genel başkan yardımcıları ile el ele vererek iyi bir koordineli çalışma yaparak İstanbul’un ilçelerindeki bütün teşkilatları en kısa zamanda kurarak siyasette geçmişte olduğu gibi milli, manevi ve ahlaki değerlere de önem vereceklerini ifade ederek,

Şu an halkın Türkiye’deki siyasetteki yapılanmanın nasıl seyrettiğini ve nerelere kadar nasıl devam edeceğini de özetleyen başkan Sedat Gür, “Bu görevi bana layık gören  genel başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum. Eğitimde, sanatta ve mesleğimdeki başarımı siyasette de göstermek istiyorum. Öncelikle İstanbul’da teşkilatlanmamızın varlığını  sağlayacağız. Devlet ve millet için el ele vereceğiz. Adımızın Adalet olduğu siyasi kulvarda Adaletin, eşitliğin ve özgürlüğün önünü açarak hakça ve insanca yaşayan bir toplumun önünü açacağız.. İstanbul ve Türk halkımıza hayırlı hizmetler yapmak için çıkmış olduğumuz bu yolda Allahtan muavafikayetler ve siz milletimizden hayırlı dualar  ve başarı dileklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Biz de YÖN gazetesi olarak, değerli dostumuz ve hemşerimiz Sedat Gür’ün çıkmış olduğu bu siyasi yolda başarılı olacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER