EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / YEREL SEÇİM CHP SON ŞANSI

YEREL SEÇİM CHP SON ŞANSI

CHP BU SEÇİM SON ŞANS
KILIÇDAROĞLU; “ÖN SEÇİM SAĞLIKLI BİR YÖNTEM DEĞİL”
PM toplantısında Kılıçdaroğlu’nun partinin adaylarını mutabakat içinde açıklayacağını söylediği ve partinin pek çok yerle ilgili anket yaptırdığını belirttiği öğrenildi. Cumhuriyet’ten Mahmut Ilıcalı’nın haberine göre Kılıçdaroğlu’nun toplantıda önseçim konusunda gelen taleplerle ilgili olarak da “Ön seçim sağlıklı bir yöntem değil. Başarı getirecek bir yöntem değil” dediği ifade edildi.
ÖN SEÇİM ŞAİBELİ
Aslında ön seçim şaibeli olduğunu herkes biliyor. Fakat merkez ataması şaibeli değilmi?
İlçelerde anket yaptırılmış, anket yaptırılırken hangi adayların ismi sorulmuş, bu adaylar kimler acaba. İlçede yaşayan halkın istediği adaylarmı, yoksa birilerinin yani siyaset simsarlarının genel merkeze süslü kelimelerle kabul ettirilmeye çalışan adaylarmı,
Tamam, Ön seçim şaibeli. anketlerde şaibeli olmuyormu.
Aslına dönersek bana göre bu yerel seçim chp’nin son şansı. İktidar eriyor diyerek kimi gösterirsem kazanır mantığı yanlıştır. Dedikya bu seçim son şans.
Özellikle Eyüpsultan gibi manevi bir içeden bahsedersek, Eyüpsultan yerel seçimlerin kazanılması noktasında önem arz ediyor.
Bana göre Eyüpsultan da seçim kazanacak adayın mutlaka ama mutlaka her kesimi kapsayan halkın içinden ve halkın sahiplendiği kişiliğe sahip olması gerekiyor ki, bu da Cumhuriyet Halk Partisinin böyle bir adayın göstermeyeceği anlamına geliyor.
Haydi hayırlısı
Alaettin Arslan EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

EYÜP’TE SÜPRİZ ANKET SONUCU

CHP’nin masasındaki son İstanbul anketinin sonucunda AK Parti’nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER