EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Musa CAN’a Sosyal medyada sevgi seli tıklama rekoru

Musa CAN’a Sosyal medyada sevgi seli tıklama rekoru

Sosyal Medyada  Musa CAN’ sevgisi

 Hayırsever işadamı Musa Can’a Sosyal medya da sevgi seli.

Bölgede her kesim tarafından sevilen ve sayılan hayır sever işadamı olarak bilinen Musa Can’a Sosyal Medya da beğeni ve iyi dilek yorumları tıklama rekoru kırıyor.

Musa Can; yakalandığı amansız denilen hastalık sonucu yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyordu. Sevenlerinin duası, iyi dilek ve temennileri Allahın izniyle ona ilaç oldu.

Sosyal medyada yapılan yorumların arasında birinci sırada gelen Dualar ve ardından onu sağlıklı görerek sevinçlerini paylaşan yorumlar yer alırken yorum akışları ise tıklama rekorlarıyla birlikte devam ediyor.

Musa Can: Başta eğitim olmak üzere birçok alanda yaptığı hizmetlerle büyük katkı sağladığını ve herkese örnek olduğu kadar da yoksul ve gariban babası olarak biliniyor. Dar gelirli ailelerin çocuklarını okuttuğu , rahmetli babasının ve annesinin adına okul ve camii yaptırdığını ve yapmış olduğu bu hizmetleri hiçbir zaman gündem konusu yapmadığı gibi ,yüzlerce fakir çocuklarını okuttuğunu bile kimseler bilmez.  “Sevenleri adına Allah acil şifalar versin”

(Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan)

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER