EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / HAMİDİYE SU YA NEDEN SALDIRIYORLAR?

HAMİDİYE SU YA NEDEN SALDIRIYORLAR?

25 yıldır ak parti yönetiminde İstanbul Büyükşehir belediyesi bünyesinde hizmet veren Hamidiye memba suyu üç yılını bile doldurmamış Chp yönetiminin idaresine geçince yandaş medya karalama kampanyası sürüyor. 2010 yılında hamidiye membasının 9 nolu su kuyusunun hemen yanıbaşına kurulan Biyolojik Tehlikeli Atık Bertaraf Tesisinden sızan Fonol karışımı nedeniyle kapatılıp iptal edilen kuyu nedeniyle hamidiye su arayışına başlamıştı. Kemerburgaz civarında bakanlık onaylı faaliyet gösteren kimi su şirketlerinden fason anlaşmalı kimi şirketlerden ise satın aldığı kapkaç kuyulardan faaliyetini sürdürmüş ve halende devam ediyor. 2010 yılından 2015 yılına kadar İstanbul halkına biyolojik kimyasal karışımı suyu içiren hamidiye yönetimini bir kez olsun dile getirmeyenler kendi suçlarını bastırır nitelikte kamuoyunu yanıltarak algı haberleri servisine başladılar.

Her yönetim kendi partisinden alır;

İBB 1989 1994 yıllarında Chp idaresinde iken Hamidiye de  çalışan elemanlar çoğunluğu partiliydi. 1994 yılında Refah partisine geçen İBB,  Chp’li işçilerin tazminatlarını verip yerine Refah partisinden işçi amış 25 yıldır babadan oğula devam etmişti. 25 yıllık saltanatın ardından tekrar Chp yönetimine geçen İbb fabrika ayarlarına geri dönerek iştiraklerine liyakat ön planda olmak şartıyla işçi alımında önceliği doğal olarak partisine verdi.

İL VE İLÇE NEDEN SESSİZ KALIYOR…Hamidiye gibi diğer iştiraklere alınan personelin eğitim-liyakat ve diğer şartlara uygun değilse parti içinde adam kayırmacılık,hemşericilik,gibi alımlar dikkat çekiyorsa, ilçe başkanı da bunlara sessiz kalıyorsa, belediye başkan adayının  parti içinde kendisini destekleyen kişileri hem ilçe yönetimine hemde ibb iştiraklerine yerleştirip kendi işlerini kolaylaştırdığı noktasında konuşuluyorsa, il ve ilçe yönetimi de vurdum duymazlığa getirip sessiz kalıyorsa, tam da bu durumdan faydalanmak isteyenlerin işini kolaylaştırdığı, yandaş medyaya yalan yanlış servis edilen haberler yaptırılıyorsa,  il ve ilçe başkanlığı ve yönetimleri neden sessiz kalıyor?

İBB KŞMSEYİ ZENGİN ETME KURUMU DEĞİLDİR;

Partizanlık yapılması doğrudur demek mümkün değil; Zira yönetim sürecinde ekipsel zorunluluklar meydana geldiği için gelen yönetim kendi kadrosuyla çalışması da gayet normal olan bir durumdur   ihaleler/yandaş düzeyde veriliyorsa birilerine buda gözden geçirilsin. İBB kimseyi zengin etme /iş bulma kurumu değildir. Öte yandan eğer CHP Eyüp ilçe yöneticisi/yöneticileri bazı İBB kurumlarında çalışıyor ve haksız kazançla anılıyorsa burada partinin KAPALI şekilde bir göz atması araştırması da gerekir sanırım.

Eyüp Flaş Haber – Alaettin Arslan

http://eyupflashaber.com/

GÖKTÜRK MEYDANINA YAKIŞIR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

    GÖKTÜRK MEYDANINA ATATÜK BÜSTÜ İSTİYORUZ Eyüpsultan’a bağlı Göktürk meydanına hemen şimdi tam zamanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER