EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / DAYANIŞMADA ÖRNEK MAHALLE GÖKTÜRK

DAYANIŞMADA ÖRNEK MAHALLE GÖKTÜRK

 

 

 

DAYANIŞMADA ÖRNEK MAHALLE GÖKTÜRK

Eyüpsultan’a bağlı Göktürk mahallesi komşuluk dayanışması devam ediyor.

Depremin ilk gününden beri yoğun şekilde komşularının yardımlarını İBB aracılığı ile DEPREM bölgesine ulaştıran Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş mahalle sakinleriyle gece gündüz demeden yardım paketleri hazırlıyor.

Şimdi de Göktürk mahallesine gelen depremzedeler için muhtarlık binasında sosyal market oluşturarak mahalleye taşınan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.

“Muhtarlığı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık”

Muhtar Kızılateş; “Sevgili Göktürklü komşularım, günlerdir  sabah akşam demeden gerektiğinde soğukta, karda veya yağmurda gösterdikleri duyarlılıkları için kutluyorum.    Mahallemizde hayırseverlerin sayesinde  topladığımız yardımları  6, aracımız ile deprem bölgesinde afetzedelere ulaştırdık. Depremden zarar gören yurttaşlarımızın ramazan ayında da ihtiyaçlarına binayen  Yardımlarımız devam edecek.  Şimdi de Göktürk mahallesine gelen depremzedeler için muhtarlık binasında sosyal market oluşturarak mahalleye taşınan depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Muhtarlık hepimizin, ülke hepimizin”

ÖRNEK MAHALLE GÖKTÜRK

(EYÜP FLAŞ HABER Alaettin Arslan)

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER