EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER

 

HER ÖĞRENCİYE 750 TL EĞİTİM DESTEĞİ

Lise son sınıf öğrencilere oy kullanma avansı

Eyüpsultan belediyesi  lise son sınıf öğrencilerine oy kullanma avansı olarak 750 şer tl dağıttı.

Sosyal medyada  “bizde isteriz”  yorumu yapan öğrencilere, “sizin oy verme yaşınız tutmuyor” yorumları  takip ediyor.

Eyüpsultan belediye başkanı Deniz Köken seçildiği günden bu yana hemen hergün bir okulda öğrencilerle birlikte. Sorulması gereken , Eyüpsultan’da Millieğitim Müdürü yokmu? Belediye başkanı asli görevi nedir? 3.5 yılını hemen hergün bir okulda öğrencilerle resim çektirerek geçiren Deniz Köken asli görevini sadece siyasi çıkarları ve Lise son sınıf öğrencilerini oy deposu olarak kullanıp vatandaşın vergileriyle para dağıtması doğrumu?

LİSE 1. VE 2 . SINIFLARA NEDEN YOK

Öğrencilere destek vermekte samimiyseniz, Diğer sınıf öğrencilerine neden vermiyorsunuz?  Yoksa Onların oy kullanmak için yaşları  tutmuyor mu?

BAŞKAN DENİZ KÖKEN; SİZLER BİZLERE LAZIMSINIZ?

Mareşal Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek eğitim desteklerini veren Başkan Deniz Köken, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hayat dört seçenekten ibaret değil, o yüzden kendinizi çok fazla hırpalatmayın. Sizler lazımsınız bizlere. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının önümüzdeki dönemlerinin yöneticileri sizler olacaksınız. 10’lu, 30’lı yıllara sizler şekil vereceksiniz. O yüzden bu yıllarda kendinize gelecekle ilgili ciddi yatırımlar yapın. Buradan mezun olduğunuzda elinizin gördüğü bir iş olması çok daha önemli. Hem Milli Eğitim Bakanlığımız hem bizler sizlerin geleceği ile ilgili bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Sizlere küçükte olsa eğitim desteği vermek istedik. Umudumuzu, güvenimizi ve inancımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz.”

Eğitim destekleri, Eyüpsultan sınırları içerisinde bulunan MEB’e bağlı tüm liselerin son sınıfında ve Eyüpsultan’da ikamet edip farklı ilçelerdeki liselerin son sınıflarında okuyan öğrencilere 750 TL olarak verilecek.

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER