EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTANI YÖNETECEK KADRO BİR ARAYA GELDİ

EYÜPSULTANI YÖNETECEK KADRO BİR ARAYA GELDİ

İŞTE CHP EYÜPSULTANI YÖNETECEK KADRO BİR ARAYA GELDİ Belediye Başkan Aday Adayları birlik zamanı dedi
İŞTE EYÜP’Ü YÖNETECEK ADAYLAR
Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan belediye başkan aday adayları görücüye çıktı. CHP Eyüp İlçe Başkanlığında gerçekleşen aday adayı açıklama toplantısında bir araya gelen aday adayları parti üyelerinin karşısına birlikte çıkarak beraberlik mesajları verdiler.
CHP Eyüpsultan belediye başkan aday adayları !
Emel Bilenoğlu, Saim Diken,Emin Atmaca, Mustafa Tüysüz,Cemal Özdemir,Selami Çelebioğlu ve Cahit Ataker aday adaylıklarını resmen açıkladılar.
Eyüpsultan’da ilk kez kadın aday adayı olarak Emel Bilenoğlu dikkatleri üzerine çekiyor
Bir yıldır sahada aktif çalışan Amasya dernekler Feferasyonu Başkanı Saim DİKEN , Bölgenin ileri gelşen İş adamı Emin ATAMACA , Eyüp’ün önemli Simalardan Cahit ATİKER , Mustafa TÜYSÜZ , Eski il başkanı Cemal ÖZDEMİR ve Geçen dönem genel merkez tarafından geri çekilen Selami Çelebioğlu çalışmalarına hız verdiler…
BU SEFER DİKKAT
2014 Yerel seçimlerinde CHP’de önseçim yapılmış ve genel merkez ön seçimden ilk 5’şe girenlerin içinden en çok oy alan Ferzan Özer’in yerine ikinci gelen Selami Çelebioğlu’nu aday olarak ilan etmişti. Seçim takvimine 2 ay kala çalışmalara başlayan Çelebioğlu, gelinen süreçte CHP tabanı ve çeşitli siyasal çıkar merkzleri, Seçime 40 gün kala genel merkez Çelebioğlu’nu alarak birinci gelen Ferzan Özer’i aday olarak ilan etmiş ve bu çelişkili durum karşısında CHP Eyüpsultan belediyesini altın tepside AK Partiye kaptırmıştı.
2014 Seçim sonuçlarına bakıldığında; AK PARTİ 104,305 OYLA SEÇİMİ KAZANIRKEN . CHP 89,669 OY ALMIŞTI. MHP 13,195. SP 7,570. HDP 5.739.
OLASI İTTİFAK;
CHP ve AKP 2014 yerel seçimlerde aldıkları oy oranlarına bakıldığında 14,636 fark var.
CHP-SP- HDP- Yerelde birlikte ittifak yaptıklarında ise toplamda 2014 verilerine göre 116,173 fark yapıyorlar. AK Parti ise 104,305.
Eyüpsultan da seçimi olası ittifak kazanacağı görülüyor.

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER