EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / GÖKTÜRK HABERLERİ / MİRA KOLTUK YIKMA

MİRA KOLTUK YIKMA

Yıkama Nasıl Yapılır?

Koltuk yıkama nasıl yapılır sorusu en çok sorulan sorular arasındadır.
Koltuk Yıkama işlemi; 80 Derece (Neredeyse kaynar) su, antibakteriyel ve organik temizlik ilaçları (Özellikle Mite “ev akarı” öldürücü özellikli) ve Koltuk yıkama firmalarının neredeyse her sokakta olduğu Amerika’dan ithal koltuk yıkama makineleri ile yapılır.

Öncelikle makinemize lekeye ve kumaşa göre belirli ölçekte temizlik ilacı katarız, daha sonra ortalama 5 dakikada makinemiz suyu 80 dereceye kadar getirir ve ekibimiz bu suyu makinemiz yardımıyla yıkanacak ürüne (koltuk, yatak veya diğerleri) püskürterek kirlerin yumuşamasını ve sıcak su ve ilaçlar ile kirlerin ölmesi için bir süre (ortalama 5 dk) bekletir.

Daha sonra yıkanacak ürün yıkanmaya başlar, makinelerimiz suyu verirken aynı zamanda çift vakum motoru ile verilen su-ilaç karışımını geri çeker. Lekenin türüne göre bazı bölgeler el fırçası ile fırçalanarak, yumuşaması ve özünün dağılması sağlanır. Hemen arkasından ise tekrar yıkanma işlemi yapılır ve dağıtılan leke bölgeden çıkartılır.
Tüm bu işlemler sonrasında koltuk yıkama işlemi biter ve yıkanan koltukların daha kısa sürede kuruması için ekibimiz tarafından tekrar ek olarak bir kez daha vakumlanır.

Yıkanan Koltuklar Kaç Saatte Kurur?

Koltuk yıkama işleminde müşterilerimizin en çok sorduğu sorulardan biri de ” Yıkanan koltuklarım, yıkanan yatağım ve diğer ürünlerim kaç saatte, nasıl kurur? ” sorusudur.
Yukarıda bahsedilen koltuk yıkama işlemlerinde belirtildiği gibi yıkanan koltuklar, koltuk yıkama işleminde biri yıkanırken, biri de koltuk yıkama işlemi bittikten sonra olmak üzere toplamda 2 kere vakumlanır.

Vakum işlemlerinde; Yıkanan koltukların süngerlerinde, kumaşında kısacası derinlerindeki ve yüzeyindeki suyu %80 – %90 oranında çekerek, sadece koltuk yüzeyinde %10 – %20 arasında bir nem kalmasını sağlar. Bu nem ise oda sıcaklığında ortalama koltuklarda 4-6 saatte, yatak yıkama işleminde 5-7 saatte, araç yıkama işleminde ise 2-3 saatte kuruyarak, ürünleriniz kullanılabilir hale gelir.

Koltuk Yıkama İşlemi Koltuklara Zarar Verir Mi?

Bilinçsizce yapılan koltuk yıkama işlemlerinde koltuklarınız veya diğer ürünleriniz zarar görebilir. Peki hangi durumlarda koltuklarınızın zarar görme ihtimali vardır?
– Koltuk yıkama elciğinin (hortumun ucundaki metal, plastik aparat) yüzeyinin tırtıklı veya keskin hatlara sahip olması koltuklarınızın kumaşının çizilmesine, deforme olmasına neden olabilir. Bu nedenle kullandığımız bu aparatlar tamamen düz, kaygan ve oval yapıya sahiptir. Yani isteseniz bile asla koltuk kumaşını çizemez, deforme ettiremezsiniz.
Yıkama aparatımızın resmi;

-Koltuk yıkama işlemleri matkap benzeri hızla dönen bir aletin ucundaki fırça, sünger veya bez ile yapılırsa koltuklarınız aşırı aşınmadan dolayı yırtılabilir veya zarar görebilir. Bu tür yıkama işlemleri kesinlikle önermediğimiz, tamamen leke çıkartmaya ve asla hijyeni önemseyen bir yıkama türüdür. Lekeyi dağıtarak yok etme özellikli ve kısa süre içinde koltuklarınızda yırtılamalara neden olan bir uygulamadır.

-Vakumlanmayan ve uzun süre ıslak kalan koltuklarınız zarar görür.
Yıkama işleminde güçlü vakumlama yapılmaz ve uzun zaman ıslak kalırsa; koltuklarınızın kumaşı ve süngeri zamanla çürür, iç kısımlar rutubet yapar ve mobilya, ahşap kısımlarında çürümesine neden olur.

Koltuk Yıkama Fiyatları Nelerdir ?

Ortalama Koltuk Yıkama Fiyatları Aşağıdaki Gibidir; Detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
İletişim Numaralarımız;
0531 680 68 05
0532 176 62 18

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER