EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / İlk iftarı şehitlerimizle yaptık!

İlk iftarı şehitlerimizle yaptık!

 

Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk iftarını Ramazan’ın birinci günü EyüpsultanKaymakamı Addullah Dölek verdi. Şehit ve Gazi ailelerine verilen iftar Edirnekapı Şehitliği’nde yapıldı

Ramazan Ayı’nın sevinci ile Şehitliğin hüznünün bir arada yaşandığı iftar programı Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Oruçların açılıp, iftarın yapılmasının ardından Müftü Mesten dua yaptırdı. Duanın ardından bir konuşma yapan Kaymakam Dölek tüm şehit ve gazi yakınlarına,iftar programına katıldıkları için teşekkürlerini sundu. Ardından bir şehit annesi Kaymakam Dölek’e hediye verdi..
Vatandaşların oldukça memnun kaldıkları iftar programına Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek’in yanısıra, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdür Vekili 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hikmet Kaya, Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten, İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak, Daire amirleri, bazı muhtarlar , şehit ve gazi aileleri katıldılar.

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER