EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / 18 Yaşında Lise son sınıf Öğrencilerine 500 TL oy avansı

18 Yaşında Lise son sınıf Öğrencilerine 500 TL oy avansı

 

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEÇİM AVANSI.

Eyüpsultan belediye başkanı Deniz KÖKEN 18 yaşını doldurmuş lise son sınıf öğrencilerine oy avansı dağıtıyor.

Eyüpsultan belediye başkanı Deniz Köken 4.250 Lise son sınıf öğrencilerine 500 TL nakit dağıttı. Önümüzdeki olası seçimlerde 18 yaşındaki gençlerin oy kullanmasını fırsata çevirip sözde eğitime destek adı altında 500 TL Para veren başkan, diğer taraftan da emlak vergilerine yüzde iki yüz zam kararı alıyor.

Göreve geldiği 3 yıl gibi zaman içinde her mecliste belediyeye ait taşınmazların satılması için yetki isteyen başkan belediyenin emlakçısı gibi çalışıyor.

Kendisini Milli Eğitim Müdürü gibi görüp hemen her gün lise son sınıf öğrencileriyle sosyal medyada resim paylaşan Başkan Deniz Köken sözde eğitime destek adıaltında okulları ziyaret ederek öğrencilere bizzat kendi dağıtıyor.

Deniz Köken milyon dolarlara sattığı belediyenin ve halkın malını dağıtırken, geçmiş başkanlar gibi borç batağında  belediye bırakacağı görülüyor.

Eyüpsultan sınırları içerisinde bulunan MEB’e bağlı tüm liselerin son sınıfında okuyan 3 bin 237 öğrenci ile Eyüpsultan’da ikamet edip farklı ilçelerdeki liselerin son sınıflarında okuyan yaklaşık 900 öğrenciye veriliyor.

Deniz Köken oy deposu lise son sınıf öğrencilerine 500 TL avansı okulları ziyaret ederek öğrencilere bizzat kendi dağıtıyor.

Alaettin Arslan Eyüp Flaş Haber

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER